sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Suunnuntai askareita...

Pitkästä aikaa tuli käytyä ihan valoisan aikaan tallilla ja sai oikein jotain aikaiseksikin... Täytyy kyllä myöntää että se on melkeen ilo asennella kun aihio on sellainen missä ei oo jokainen pultti ja mutteri umpiruosteessa... Eli täytyy sanoa että tuohon ostokseen täytyy olla enemmän kuin tyytyväinen :)



Edestä jarrujen purku pinnapulttien asennusten vuoksi... samalla iskarit pois kun tuli hommattua competition engineeringin iskarit tilalle... 


Vanha tankkikin tuli nypättyä pois ja tilalle mallailtua tuollaista turvatankki, kun kuitenkin tankkiin tulee tällekkin kaudelle RE85... tuo vaatii vaan pienten kannakkeiden rakentelun, mutta kun testasi flippiä kiinni asennosssa niin tilaa flipin alla on ihan riittävästi vaikka minkälaisiin asennuksiin... samalla tulee facetin bensapumppu vaihdettua holleyn redtoppiin ja konehuoneen puolelle tulee holleyn paineen säädin... 


Pannukin on paikallaan odottamassa että kaasarit kasaantuu, ei kyllä ihan itsestään tapahdu :) lisäöljypohjan takaisin asentamiseen tuli jo tiivisteet hommattu, mutta pitää käydä hakemassa gasket sealia kaupasta kun ei sattunut itellä hyllystä löytymään... Kone huoneen sivu poskia tuli soviteltua ja ne mahtuu kyllä olemaan paikallaan, mutta noihin pässinsarviin pitää vetää termoteipit ettei kärvähdä maalit :)

Samalla piti hiukan tehdä avustavia toimenpiteitä aivan toiseen projektiin, oli valmiiksi tehty kaikki sovitukset jerry kannun kanteen, mulle jäi vaan sulattaminen... Huomaa ettei oo taas hetkeen hitsannut, mutta kyllä siitä kuitenkin jonkinlainen tuli :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti